Verslag online-kennismiddag Duurzaamheid in (rijks)infraprojecten

Onderliggende pagina's

Circulaire economie - Gepubliceerd op - Laatste update: 30 juni 2020 om 16:43 uur

De ambitie vanuit het Klimaatakkoord is helder: in 2030 werkt de Rijksoverheid klimaat- en energie-neutraal, wordt de helft minder primaire grondstoffen verbruikt en worden infrastructuurprojecten klimaatneutraal en circulair aanbesteed. Dat is natuurlijk best spannend. Want verduurzamen: hoe doe je dat precies? Welke afwegingen maak je daarbij? En wat zijn de dilemma’s en uitdagingen waar je tegenaan loopt? In diverse projecten is inmiddels ervaring opgedaan met het toepassen van duurzaamheid en circulariteit in afwegings- en besluitvormingsprocessen. Op 4 juni 2020 zijn tijdens deze online-kennismiddag diverse ontwikkelingen en praktijkervaringen gedeeld.

Hieronder kunt u het verslag en de verschillende presentaties downloaden.