leerplatformsessie Lange termijneffecten Corona

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:30 tot
Locatie
Digitaal via Zoom
Doelgroep

Voor zowel project- en programmaleiders, als medewerkers van MIRT projecten bij rijksoverheid, provincies en gemeenten. Ook beleidsmedewerkers die cijfers en modellen aandragen voor MIRT projecten. Vooral voor onderzoek en ontwerpfase.

Omschrijving

We merken momenteel de huidige effecten van corona, maar wat zijn de effecten op lange termijn? Wat gaat er structureel veranderen op het gebied van verstedelijking en mobiliteit? Of verandert er misschien minder dan we denken? Enkele van deze vragen kunnen we beantwoorden, maar een ander deel blijft onduidelijk. Hoe gaan we vervolgens om met deze onzekerheid?

Tijdens de leerplatformsessie Lange termijneffecten gaan we in de vorm van een paneldiscussie, vanuit verschillende perspectieven, in gesprek over de lange termijneffecten van corona. Vervolgens gaan we in groepen aan de slag met verschillende scenario’s op thema’s als woon-werkverkeer, logistiek en verstedelijking. Het doel van deze bijeenkomst is niet om concrete antwoorden te vinden, maar om op een systematische manier naar dit complexe vraagstuk te kijken.

Geïnteresseerd? Meld je alvast aan! Begin januari volgt het volledige programma.

Kosten

Geen kosten

Aanmelden

Via dit formulier.