Meer bereiken door een brede, gezamenlijke en adaptieve aanpakWelkom op de website van het Leerplatform MIRT

Webrichtlijnen

Dit online leerplatform besteedt veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van informatie. De zogeheten Webrichtlijnen worden toegepast. Deze toepassing zorgt voor functioneel, technisch en redactioneel goede websites die voor iedereen toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld voor blinde en slechtziende gebruikers en voor gebruikers met oude of juist moderne (mobiele) computers.

Het kan voorkomen dat de website op onderdelen niet voldoet. Dat komt doordat veel gebruik gemaakt wordt van verwijzingen naar andere websites of andere documenten. De onderliggende websites en documenten kunnen vanwege de omvang niet allemaal gecontroleerd worden op toegankelijkheid.

Ervaart u de website (op onderdelen) als minder toegankelijk? Of heeft u tips of opmerkingen over toegankelijkheid? Laat het weten via het contactformulier. Leerplatformmirt.nl verhelpt een eventuele verminderde toegankelijkheid zo snel mogelijk en zoekt in specifieke situaties naar een passende oplossing.

 

 

 

 

 

Op deze website zijn de webrichtlijnen van toepassing